CheapOair

Tuesday, 26 November 2013

"D' Apple Fiber" - Atasi Masalah Sembelit dan Perut Buncit

Versi BAHASA MALAYSIA0 fat% Organik Apple Fiber

 Koligen + Stemcell


D'Apple Fiber (Collagen + Stemcell) perut kempis tidak menggelebeh dengan formula unik semulajadi D'Apple Fiber kaya dengan serat.

Disyorkan kepada sesiapa yang menghadapi masalah perut buncit, sembelit, terlebih berat badan dan nafas berbau. Pengambilan yang teratur, satu paket selepas makan malam akan melalui pembuangan yang lawas.Produk kami hasil penyelidikan yang terbukti dapat membantu mengatasi masalah perut buncit dan sembelit tidak kira lelaki mahupun wanita.
Penyelesaian untuk mengatasi masalah tersebut harus dicari sebelum ia menjadi bertambah serius. Seseorang yang obes akan berhadapan dengan masalah ketidakseimbangan tubuh badan. Kaki dan lutut menjadi sakit kerana berat gara-gara mahu menampung badan yang berat selain risiko penyakit jantung, kencing manis dan cepat letih.
Penyakit tersebut salah satunya disebabkan lemak berlebihan yang tidak terbuang sehingga menyaluti bahagian yang penting dalam badan. Baik lelaki atau wanita, salah satu bahagian badan yang menjadi perhatian adalah perut. Perut yang tidak 'dijaga' bukan sahaja memberi kesan besar terhadap penampilan bahkan menggambarkan tahap kesihatan seseorang.


Gabungan organik epal menerusi fiber kolagen dan stem sel dikatakan membantu pembuangan lemak berlebihan tanpa cirit birit.Epal dianggap raja buah-buahan yang boleh mengawal paras kolestrol secara semula jadi. 


Fiber dalam epal pectin tinggi. Ia boleh bergabung dengan kolestrol dan membuang lemak tidak baik sebelum lemak diserap ke dalam badan, mengawal paras glukos darah, menghalang naik turun glukos secara tiba-tiba, mengekalkan tekanan darah yang normal, mengelak sembelit, membuang toksin dari kolon dan menyelesaikan ketidakselesaan reumatik dengan meneutral asid kristal.D'Apple Fiber mengandungi organik epal fiber dan kolagen yang tinggi membantu mengawal perut buncit, sembelit dan obesiti. Selain pengambilan makanan tambahan, organik epal fiber merupakan keperluan harian dalam pemakanan kita.

Setiap individu memerlukan 25 hingga 30 gram fiber sehari untuk membantu detoksifikasi dalam badan.

Serat larut ini juga membantu mengurangkan lemak berlebihan iaitu kolestrol dalam badan.
Bagaimanapun ramai yang tidak menyedari bahawa tidak mudah bagi mereka untuk mengambil jumlah serat yang diperlukan setiap hari sebelum lemak diserap ke dalam badan.

Fiber epal juga bertindak membuang toksin daripada dalam kolon dan mengawal fungsi usus serta dapat mengelakkan daripada sembelit.

Produk ini berbeza daripada produk lawas yang lain kerana ia tidak menyebabkan pengguna berasa sakit perut seperti memulas dan cirit-birit.

Dalam pada itu, fungsi kolagen dalam D'Apple Fiber mengelakkan kulit berkedut dan menjaga kehalusan kulit.

Ini kerana kolagen mempertahankan elastisi kulit, memperbaiki sendi, tulang dan kulit menjadi licin.

Kajian menunjukkan stem sel epal pula meningkatkan pertumbuhan sel badan, melindungi sel daripada tekanan dan mengurangkan kulit berkedut.Cara Penggunaan D'Apple Fiber
- Bancuh dan goncang/kacau dengan air sejuk biasa dan diminum 
  selepas makan.
(Kesan setelah pengambilan D’Apple fiber. Selepas 1-5 hari...)
1.Sewaktu pembuangan najis banyak (mungkin berbau busuk dan bewarna 
hitam)
2.Pembuangan lebih dari sekali (2 atau 3kali)
3.Kerap kali terkentut mengeluarkan angin-Masalah sembelit bertambah baik
Selepas 15 hari...
1.Toksik semakin berkurangan
2.Lemak yang tak diperlukan semakin terbuang
3.Perut semakin kurang buncit dan badan semakin langsing

                                  ______________________________________

TESTIMONI- TESTIMONI PENGGUNA D'APPLE FIBRE


Saya tidak berasa selesa dan selera hendak makan dengan adanya perut angin ini. Bila teman wanita abang saya bagi saya meminum D'Apple Fibre produk ini, katanya produk ini akan membantu perut saya berasa lebih selesa. Saya meminum produk ini lepas makan malam, keesokannya perut dah berasa lebih sangat selesa selepas pembuangan najis sebanyak 3 kali.
Tiada angin di dalam perut saya lagi! Saya berasa lapar dan ada berselera hendak makan. Produk ini sangat membantu saya!
                                                                                                                                                 ~ Doris ~
--------------- 
Kesihatan dan perut saya asyik tertekan. Saya sentiasa tidak berasa selesa dan kala - kadang sistem pemakanan saya tidak tentu. Apabila anak teman wanita bagi saya meminum D'Apple Fibre produk ini, perut saya dah melalui pembuangan yang lawas sebanyak 5 - 6 kali! Perut saya dah berasa sangat ringan dan sistem badan saya berasa lebih baik dan sihat. D'Apple Fibre produk ini sangat berkesan dan bagus! 
                                             ~ Grace Vasuki ~

--------------

Saya mencuba D'Apple Fibre produk ini yang disyorkan oleh kawan bos saya. Lepas saya meminumnya, badan saya berasa lebih baik dari dulu. Pembuangan lemak di dalam badan saya telah dikurangkan. Saya berasa amat cergas dan sihat. D'Apple Fibre produk ini sangat baik dan berkesan!                                                                                        ~ Kelly ~

--------------

Badan saya asyik berasa tidak sedap dan perut buncit tidak diturunkan. Badan pula dinaikkan hingga saya tidak larat memakai pakaian yang kurus. Saya menggunakan produk ini, D'Apple Fibre untuk membantu saya menyelesaikan masalah sembelit dan perut buncit. Pembuangan lemak di dalam badan telah dikurangkan dan memakai pakaian semula. Perut buncit saya tidak dinampak besar lagi. Saya berasa amat segar dan mampu berbuat apa yang saya ingin. Produk ini amat dibantu!
                                                                             ~ Syin ~

--------------

Perut buncit  saya asyik tidak dikurangkan hingga saya tidak berasa selesa dengan pakaian saya. Oleh itu, saya mencuba produk D'Apple Fibre ini, ia amat membantu! Sistem badan saya pula berasa lebih baik. Pembuangan lemak ini melalui produk ini sangat berkesan! Saya bersyor kepada sesiapa yang menghadapi masalah perut buncit, dicadangkan menggunakan produk ini. Anda akan berasa hebat bila meminumnya. 
                                                                                                   ~ Peter J ~